Cautare

295 de rezultate pentru "cinema sixs" (8.33 secunde)
Mall-ul va include o zona de food court lucrata in marmura, 12 săli de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante si trei bulevarde comerciale:
Capitolul special vine cu noutati din domeniul solutiilor smart, fie ca este vorba de casa inteligenta, casa pasiva, energie verde sau de tehnologii moderne in baie si bucatarie, electrocasnice ultraperformante si home cinema.
joia cu cinema in aer liber, concerte live, workshopuri educative. Detalii despre GASTROBAR am aflat citind un articol publicat pe e-zeppelin.ro, de fapt un interviu realizat de Andreea Ilinca cu doi dintre cei care au conceput GASTROBAR:
A scris pentru Mediafax, Pro Cinema, Unica, Femeia, Femeia de Azi, Sanatatea de Azi, Mami, Mamica de Azi, Bucataria de Azi, World Class, pentru diversi alti clienti si site-uri corporate.
Iesim de foarte multe ori impreuna in oras, la restaurant, la cinema, petrecem mult timp impreuna si asta ne ajuta, ca echipa.
Concurentele de pe podium au fost felicitate de celebrul actor de cinema si fost culturist Arnold Schwartzenegger. Iata clasamentul primelor trei:
Acestea se gasesc la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim.
S-au relaxat la cinema Reghecampf a decis ca, inaintea debutului in Champions League din aceasta seara, sa-si duca jucatorii la cinematograf.
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
Este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din secolul XX. Cele mai renumite filme ale sale sunt City Lights (Luminile orasului), Modern Times (Timpuri noi) si The Great Dictator (Dictatorul).
Toshiba a prezentat de curand ceva semanator, insa multi atrag atentia ca nu sufrageria este locul in care sa profiti de imaginile extraordinare la aceasta rezolutie, ci un ecran urias in genul celor de la cinema.
Astfel, anumite clauze din documentul ACTA stipuleaza obligarea furnizorilor de servicii de internet sa ofere informatii despre "suspectii" de incalcare a copyright-ului fara un mandat judecatoresc, facilitand astfel industriei muzicale/cinema etc intentarea de procese si suspendarea site-urilor.
In Romania, printre cele mai importante televiziuni se numara Pro TV (plus canalele inrudite Acasa TV, Sport.ro, Pro Cinema, MTV Romania), TVR 1, Antena 1, Prima TV si Realitatea TV
Casa, realizata special pentru marii bogatasi ai lumii, este construita pe doua etaje, avand si o camera de cinema, cu un ecran cu diagonala de patru metri.
- In mintea mea nu este doar o extensie la cinema. Este propria zona si trebuie sa descoperim atat de mult despre care sunt uneltele noastre.
Chiar daca ea urla de rasuna tot mall-ul, fiind potolita de o persoana de acolo, de la cinema, nu era paznic, habar n-am ce era, eu nici macar nu i-am raspuns.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din Cinema Patria, Sala Palatului, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Vodafone, Germanos, Domo, Palatul National al Copiilor dar si din Oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.
Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim.
CINEMA Cel mai bun actor intr-un rol secundar intr-un lungmetraj: Christoph Waltz ("Django Unchained") - foto dreapta Cea mai buna coloana sonora:
google-analytics.com